Skip to content

Bestuur 2022/2023

Voorzitter
Morris Eijs

Helleu, ik ben Morris Eijs en ik ben dit jaar de voorzitter van de OSHU. Ik ben 21 jaar en studeer Human Resource Management. Eigenlijk ben ik vierdejaars, maar voor mijn bestuursjaar heb ik een tussenjaar genomen dus zal afstuderen in 2024. Ik heb hiervoor 2,5 jaar bestuur gedraaid bij Studievereniging Dhrive, wat ik samen met mijn 1e bestuur ook heb opgericht in 2020. Verder ben ik naast bestuur en werk bezig met sporten, wat tot op heden gelukkig nog redelijk lukt.

Ik kijk er dit jaar heel erg naar uit om iedereen te ontmoeten, afgelopen bestuursjaar heeft voor mij heel erg in het teken van bonding gestaan en mentale gezondheid. Ik sta daarom dit jaar ook voor onze bestuurders klaar als het persoonlijk of bestuurlijk even niet meer gaat!

Contactpersoon van: V.V.S. Uranymus, LeF, Meso, V.V. BEA, Sportraad, HUGS

Portefeuilles: Studentparticipatie, Koepel, Welzijn, Exedra

Mail: morris@oshu.nl


Secretaris-Intern
Shervin Kaandorp

Halloo! Ik ben Shervin Kaandorp, dit jaar de Secretaris-intern van de OSHU. Momenteel ben ik 22 jaar oud en doe ik al iets te lang over mijn studie Life Sciences aangezien ik vorig jaar ook een bestuursjaar heb gedaan bij V.V.S. Uranymus. Dit jaar zit ik ook in de Instituutsraad van het Institute for Life Sciences and Chemistry.

Ik verdoe heel veel tijd aan het luisteren naar muziek en naar het gaan van festivals. Zo luister ik bijvoorbeeld veel naar Kim Petras, Rina Sawayama en Ariana Grande ;).

Dit jaar ga ik me hard inzetten voor de besturen van de HU, dit is iets wat ik met veel liefde doe aangezien ik weet hoe zwaar het besturen kan zijn. Heb je een keer een vraag over wat dan ook of wil je gewoon even kletsen dan mag je me natuurlijk altijd appen of mailen!

Contactpersoon van: ICB, MAD, Educa, Indicium

Portefeuilles: Notulen, Promotie, Website, Duurzaamheid

Mail: shervin@oshu.nl


Penningmeester
Menno Boere

Hoi, mijn naam is Menno Boere, 23 jaar oud en dit jaar ben ik Penningmeester van de OSHU. Ik doe naast het bestuur de minor leiderschap en doe de opleiding technische bedrijfskunde. Buiten de financiën ga ik me dit jaar ook bezig houden met de science cafés.


Spreek me gerust aan of stuur me gezellig een appje, of het nu gaat om de gezelligheid of belangrijke zaken.

Contactpersoon van: U.T.V., Forum, HideOut, S.V. Dhrive

Portefeuilles: Financiën, Subsidieregeling, Science Cafés, Leenovereenkomst

Mail: menno@oshu.nl


Vicevoorzitter
Charlou de Groot

Hoooi, ik ben Charlou de Groot. 22 jaar en officieel vierdejaars student Technische Bedrijfskunde. Dit jaar ben ik de Vice-voorzitter van de OSHU. Daarnaast zit ik dit jaar in de Hogeschoolraad in de fractie Vlijmscherp. Ik ben (bijna) altijd wel te vinden in een van de science cafés voor een borrel!

Contactpersoon van: VIDIUS, Codex, Het7de, Muze, Green Office

Portefeuilles: StudentenStadsraad, Medezeggenschap, Corona, Huisvesting

Mail: charlou@oshu.nl


Secretaris-Extern
Merit van Riemsdijk

Hi allemaal,

Mijn naam is Merit van Riemsdijk en dit jaar hou ik me bezig als secretaris-extern bij de OSHU. Vorig jaar heb ik samen met Morris in het bestuur gezeten van onze prachtige studievereniging Dhrive, van de studie Human Resource Management. Dit was een jaar om niet te vergeten en daarom kon ik het niet laten om er nog een jaartje door te gaan binnen de bestuurs wereld. Dit keer (hopelijk) zonder corona. Ik heb veel geleerd van het besturen van een kleine vereniging, waar nog heel veel ruimte was voor eigen invulling en creativiteit. Ik kijk er dan ook naar uit om dat mee te nemen in deze volgende uitdaging, bij een stichting die al een mooie geschiedenis heeft. Verder ben ik 20 jaar en woon in op dit moment nog in het gezellige Amersfoort. Ik zit in mijn derde studiejaar en volg op dit de minor Leiderschap. Ik werk in Utrecht voor Horeca Uitzend Bureau Skanna. Voor mij de perfecte plek omdat ik veel nieuwe mensen ontmoet en altijd op nieuwe plekken terecht kom. Ik breng mijn tijd het liefst door in Utrecht om te werken, leren en boven alles voor de gezelligheid.

Heb je een vraag of wil je gewoon even kletsen neem vooral contact met me op! Ik ben verantwoordelijk voor de samenwerkingen van de OSHU dus heb jij een idee waar studentenorganisaties wat aan hebben, stuur mij dan gerust een appje of mailtje!

Contactpersoon van: So²S, Avanti, S.V. Vesta, VOX, MOP

Portefeuilles: Foto’s, Koepels Utrecht, Sponsoring

Mail: merit@oshu.nl


Commissaris Activiteiten
Doedeke Bouma

Hi, ik ben Doedeke
4e jaars Teacher Education in English student.
Naast mijn studie werk ik voor Pro English, een bedrijf voor Engels bijles en zomerkampen.
Dit jaar zal ik de rol van commissaris activiteiten vervullen binnen de OSHU.
Leuk feitje over mij; ik begin en eindig de dag altijd met iets te harde muziek en vind dad jokes iets te leuk.

Contactpersoon van: Paramedus, Proeflokaal, GetConnected, BuddyGoDutch, SOG, LinkUp

Portefeuilles: Studentenorganisatie van de Maand, Welzijn, Besturendag, Activiteiten

Mail: doedeke@oshu.nl

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close