Skip to content

Bestuur 2021 / 2022

Voorzitter
Chiel Boot

Hola! Ik ben Chiel, 23 jaar oud en dit jaar de voorzitter van de OSHU. Ik ben geboren en getogen in het mooie Ede maar ben tegenwoordig woonachtig in Zeist. Naast het bestuur doe ik de minor leiderschap en volg ik de opleiding tot docent natuurkunde. Verder ben ik lid bij Educa en Codex. Naast alles wat al is benoemd ben ik ook actief in de medezeggenschap. Ik ben lid van de IR van instituut Archimedes en ik zit in de HSR vanuit Fractie Vlijmscherp.

Namens de OSHU zal ik mij voornamelijk richten op beleidszaken en het breed ondersteunen van de studentorganisaties van de HU.

Ik probeer mij zo zichtbaar mogelijk op te stellen dus zie je mij langs lopen, spreek mij dan vooral aan! Tot ziens!

Contactpersoon van: Indicium, LeF, HideOut, VIDIUS, S.v. Vesta, MOP, Paramedus, Vox 

Portefeuilles: Studentparticipatie, Exedra, Koepels Utrecht, StudentenStadsraad, Studentorganisatie van de maand, Koepel, Corona, Huisvesting

Mail: chiel@oshu.nl


Secretaris-Intern
Dilara Bagci

Hola, ik ben Dilara en ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn afstudeerfase voor de lerarenopleiding wiskunde. Ik werk ondertussen al 2 jaar als docent en heb een functie als secretaresse-intern bij de OSHU. Een aantal jaar geleden heb ik samen met 4 andere de studievereniging Educa opgericht. Dit jaar wil ik me graag inzetten voor de studentorganisaties. Verder ben ik ook vertrouwenscontactpersoon bij de OSHU. Voor mij is de OSHU het samenbrengen en verder helpen van studentorganisaties en studentwelzijn. Hoe kunnen we jouw studententijd verbeteren en hoe kunnen we dit inspelen met studentorganisaties? Hoe kunnen we de sociale cohesie binnen verschillende organisaties verbeteren? Hoe kunnen we sociale veiligheid binnen organisaties verbeteren? Dit zijn allemaal vragen waar ik me dit jaar graag mee bezighoud. Mocht je nu denken, ik vind het wel gezellig om even met jou te babbelen, Schroom niet, en bel, app, mail, stuur een postduif of benader mij zodra je me tegenkomt.

Contactpersoon van: S.v. Forum, ICB, U.T.V., Proeflokaal, Sportraad

Portefeuilles: Foto’s, Logo, Notulen, Promotie/social media, Welzijn, Lustrum

Mail: dilara@oshu.nl


Penningmeester
Tanja Overbeek

Mijn naam is Tanja Overbeek en mijn functie in het OSHU bestuur dit jaar is penningmeester. Ik ben vijfdejaars student Accountancy en hoop volgend jaar te kunnen afstuderen. Vorig jaar zat ik ook al in het OSHU bestuur als vicevoorzitter en daarvoor was ik penningmeester Science café HideOut.

Omdat het vorig jaar door corona niet echt voelde als een volwaardig bestuursjaar heb ik ervoor gekozen om nog een jaar te besturen bij OSHU. Daarnaast werk ik bij de Green Office HU, waar ik met mijn passie voor duurzaamheid aan de slag kan en de Instituutsraad van Finance & Accounting.

Ik heb dit jaar voor andere portefeuilles gekozen dan ik vorig jaar had, zo ga ik me focussen op de activiteiten, uit leen apparatuur en de subsidie. Hiermee hoop ik onder andere de sfeer tussen de verschillende besturen positief te beïnvloeden en zelf als OSHU daar middenin te staan.

Contactpersoon van: MAD, S.v. Dhrive, Educa, Het 7de 

Portefeuilles: Leenovereenkomst, Science cafés, Internationaal, Subsidieregeling, Financiën

Mail: tanja@oshu.nl


Vicevoorzitter
Max Koster

Heyhoi, ik ben Max! Ik ben 22 jaar oud en naast mijn functie als vicevoorzitter van stichting OSHU volg ik de opleiding vaktherapie drama. Zowel studeren als werken doe ik in Amersfoort, maar toch ben ik opmerkelijk veel in Utrecht te vinden. Vorig jaar vervulde ik de functie van vicevoorzitter en extern commissaris bij studievereniging Muze. Dit jaar heb ik uitgesproken me onder andere bezig te houden met het meer op de kaart zetten van de organisaties op onze zusterlocatie in Amersfoort.

Naast mijn patriottisme is er ook genoeg ruimte voor betrokkenheid bij activiteiten en inzet voor studentenwelzijn. Ik houd me niet alleen bezig met activiteiten vanuit de OSHU, maar ook met de activiteiten die de andere studentbestuurders samen neerzetten. Het bijwonen en meemaken van de plannen die we samen neerzetten, is iets wat ons als bestuurders en studenten dichter bij elkaar brengt. Naast dat we praktisch van elkaar kunnen leren, is die interactie ook op emotioneel vlak van belang.
Sociale steun is namelijk iets waar we allemaal baat bij hebben, maar waar niet iedereen toegang toe heeft. De achteruitgang van het studentenwelzijn is een van de vele redenen waarom ik mij precies hierover ontfermd heb. Daarom vind ik het belangrijk dat men mij kent en dat de drempel om mij aan te spreken laag ligt. Of je me nou aanspreekt voor een serieus gesprek of om me mee te vragen voor een pubquiz, ik ben een en al oor!

Contactpersoon van: LinkUP, Uranymus, GetConnected, Avanti, SOG, V.V. BEA

Portefeuilles: Besturendag, Medezeggenschap, Activiteiten

Mail: max@oshu.nl


Secretaris-Extern
Rick Holtman

Hallo! Ik ben Rick Holtman. Mijn functie van dit jaar is secretaries- extern, hiervoor ben ik 2 jaar vicevoorzitter geweest bij Indicium. Ik ben 4de jaars ICT student maar ben nog lang niet klaar met student zijn.

Dit jaar neem ik de sponsenringen op mij. Dus heb jij een idee waar studentenorganisaties wat aan hebben, stuur mij dan gerust een appje of mailtje!

Contactpersoon van: So²S, Codex, Muze,
Green Office HU, BuddyGoDutch

Portefeuilles: Fondsenwerving A-organisatie, Studystore, Duurzaamheid, Website

Mail: rick@oshu.nl

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close