Skip to content

Bestuur 2020 / 2021

Voorzitter
Lucy Hanske

Hi, ik ben Lucy, 22 jaar oud en ik mag mij dit jaar de voorzitter van de OSHU noemen! Ik ben 3e jaars bedrijfskunde student en heb al wat bestuurservaring opgedaan bij S.v. Forum als Commissaris Intern ’18-’19. Dit jaar hoop ik mijn kennis te mogen verrijken op het gebied van leiderschap en organisatorische skills. Ik zal mij dit jaar druk maken over de onderstaande portefeuilles en natuurlijk alles wat met Corona te maken heeft (nee niet het biertje, maar het virus).

Contactpersoon van: Dhrive, Educa, So2s, SOG.
Portefeuilles: Koepeloverleg, Corona, Besturendag, Promotie, Foto’s.

Mail: Lucy@oshu.nl


Secretaris-Intern
Fabian Driessen

Hoi! Ik ben Fabian en ik vervul dit jaar de functie van Secretaris-Intern! Ik ben 23 jaar en woon op het tuindorp-west complex. Ik studeer voor leraar scheikunde en roei bij A.U.S.R. Orca. Namens de OSHU houd ik me bezig met (koepel)notulen en mailing, maar ook met medezeggenschap en internationalisering. Ook ben ik de contactpersoon voor de studieverenigingen in Amersfoort.


Contactpersoon van: Get Connected, Avanti, Hideout, MOP, Muze en MUST.
Portefeuilles: Internationaal, Leen overeenkomst, medezeggenschap en HU Amersfoort

Mail: Fabian@oshu.nl


Penningmeester
Femke Wijnen

Hey, ik ben Femke Wijnen en dit jaar de Penningmeester van de OSHU. De opleiding die ik volg is Technische Bedrijfskunde en zit daar bij de opleidingscommissie. Dankzij de OC ben ik bij de OSHU terecht gekomen. Naast de OSHU zit ik in het oprichtingsbestuur van V.v. B.E.A. als algemeen lid. Dit jaar zal ik mij natuurlijk bezighouden met de financiële zaken, om er zo voor te zorgen dat de OSHU financieel gezond blijft. Daarnaast zal ik mij onder andere richten op het onderdeel Medezeggenschap.


Contactpersoon van: Paramedus, U.T.V., Greenoffice, Lef, Vox en Indicium
Portefeuilles: Subsidieregeling, Financiën, Medezeggenschap, BEA en activiteiten

Mail: Femke@oshu.nl


Vicevoorzitter
Tanja Overbeek


Mijn naam is Tanja Overbeek en mijn functie in het OSHU bestuur dit jaar is vicevoorzitter. Ik ben vierdejaars student Accountancy en hoop volgend jaar te kunnen afstuderen. Vorig jaar ben ik Penningmeester geweest bij Science café HideOut. Na een jaartje was ik toch nog niet helemaal klaar met het besturen, zo ben ik bij de OSHU terechtgekomen. Daarnaast ben ik vanaf dit jaar ook werkzaam bij de Green Office HU, waar ik met mijn passie voor duurzaamheid aan de slag kan en daar hoop ik ook binnen de OSHU wat in te kunnen betekenen. Verder wil ik mij graag veel inzetten voor de bestuur welzijn, wat ik als iets heel belangrijks zie in deze wat lastigere tijden.


Contactpersoon van: Ingenium Cabo Bianci, Link Up, Het 7e, Het proeflokaal, MAD en Vesta.
Portefeuilles: Studentparticipatie, Duurzaamheid, Welzijn, Vertrouwenspersoon, Science Café’s, Huisvesting en Corona

Mail: Tanja@oshu.nl


Secretaris-Extern
Jesper Obbes

Mijn naam is Jesper Obbes en ik ben 24 jaar oud. Ik ben een vierdejaars student ICT. Vorig jaar ben ik voorzitter geweest bij Indicium. Dit jaar zal ik bij de OSHU de functie van Secretaris-Extern bekleden. In mijn functie wil ik mij richten op het verbeteren van de banden met de externe partijen waarmee de OSHU samenwerkt. Tevens ben ik bezig met het leukste puntje van de koepeloverleg: De studentorganisatie van de maand. Hiernaast organiseer ik ook de besturendag en de andere activiteiten van de OSHU.

Contactpersoon van: Forum, V.V.S. Uranymus, Codex, VIDIUS, BuddyGoDutch en de UIT
Portefeuilles: Vereniging van de maand, B-organisaties, Studystore, Studentenstadraad, Besturendag, Website, Welzijn, Vertrouwenspersoon en en Activiteiten

Mail: Jesper@oshu.nl

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close