Bestuur 2019 / 2020

Voorzitter & Extern
Rein Lenting

Mijn naam is Rein Lenting en de functie die ik bekleed is voorzitter. Daarnaast zal ik mij bezig houden met de externe betrekkingen. Denk hierbij aan de contacten met Studystore, Privacy Zeker en Knaek. Als doel heb ik dit jaar om meer verenigingen aan te laten sluiten bij Studystore, omdat er zo meer korting bij studenten terecht komt.
Over mij: Zelf studeer ik Electrical Engineering, dit doe ik nu al met vier jaar met veel plezier en wat studie vertraging ­čśë Verder zeil ik in mij vrije tijd. Ik heb nu in totaal ongeveer 7 jaar bestuurservaring. 5 Jaar Secretaris & web correspondent bij mijn zeilvereniging; 1 Jaar Vicevoorzitter & Public Relations introductie commissie IED; 1 Jaar voorzitter stichting het Proeflokaal. Dit jaar zal ik mij volledig inzetten voor OSHU.

Contactpersoon van: Indicium, Educa, So2s, MUST.
Portefeuilles: Koepeloverleg, Studentparticipatie, B-organisaties, Studentenstadsraad, StudyStore, Privacy Zeker, Subsidieregeling, Financi├źn, Foto’s.

Mail: rein@oshu.nl


Secretaris-Intern
Selina van Oordt

Mijn naam is Selina van Oordt, vierdejaars student Technische Bedrijfskunde. Met een aantal
jaar ervaring in de medezeggenschap leek het mij leuk om nog een uitdaging aan te gaan. Dit jaar zal ik daarom naast de Hogeschoolraad de functie Secretaris-intern bij de OSHU gaan bekleden. Komend jaar wil ik mij bezighouden met een goede uitwisseling van kennis en informatie
tussen de medezeggenschap en de verenigingen, de verenigingen ondersteunen waar nodig en interessante besturendagen organiseren.
Ik kijk uit naar komend jaar om veel te leren en vooral leuke ervaringen op te doen met de studentenorganisaties!


Contactpersoon van: StudentsInc, BuddyGoDutch, VIDIUS.
Portefeuilles: Huisvesting, Medezeggenschap, Besturendag, Koepeloverleg, B-organisaties, Foto’s, Duurzaamheid.

Mail: selina@oshu.nl


Penningmeester
Mariska Spruijt

Mijn naam is Mariska Spruijt en ik ben twintig jaar oud. Ik ben derdejaars student Bedrijfskunde en heb afgelopen jaar ook de minor Leiderschap voor bestuurlijk actieve studenten gevolgd. Vorig jaar was ik namelijk secretaris bij Studievereniging Forum. Naast mijn penningmeesterschap bij de OSHU ben ik werkzaam als student-assistent bij Studentparticipatie. Ik wil mij bij de OSHU komend jaar graag bezighouden met de subsidieregeling en duurzaamheid.


Contactpersoon van: Uranymus, Escape/LinkUP, Vox, MAD, Avanti, Green Office.
Portefeuilles: Financi├źn, Subsidieregeling, Web content, Promotie, Duurzaamheid.

Mail: mariska@oshu.nl


Algemeen Bestuurslid
Cody van der Spek

Ik ben Cody van der Spek, 20 jaar en zal dit jaar de functie algemeen bestuurslid bij de OSHU uitvoeren. Vorig jaar was ik Secretaris-intern bij V.V.S. Uranymus en ik ben daar ook actief lid. Ik volg momenteel het tweede jaar van mijn studie Life Sciences aan de HU en ben derdejaars student. Komend jaar ga ik me vooral bezig houden met het optimaliseren van de bruikleen. Verder over mij: Ik zit nu zoÔÇÖn 13 jaar bij Scouting en houd veel van zeilen, reizen en tripjes maken en survivallen.


Contactpersoon van: LeF, GetConnected, Paramedus, Forum, Ingenium Cabo Bianci.
Portefeuilles: Vertrouwenspersoon, Studentenorganisatie van de maand, Leenovereenkomst, Amersfoort, Studentenstadraad, Promotie, Activiteiten.

Mail: cody@oshu.nl


Algemeen Bestuurslid
Ilse Buddingh

Mijn naam is Ilse Buddingh en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een derdejaars student Technische
Bedrijfskunde. Vorig jaar ben ik Hoofd Inkoop geweest bij stichting Het Proeflokaal. Dit jaar zal ik bij de OSHU de functie van algemeen lid bekleden. In mijn functie wil ik mij richten op het verbeteren
van de band van de studentenorganisaties in Amersfoort en Utrecht, het ondersteunen van de clustercaf├ęs en het ondersteunen van de studentenorganisaties in het algemeen.


Contactpersoon van: Het7de, HideOut, Het Proeflokaal, MOP, Muze, De Nieuwe Poort, SOG, Haerem, Codex, Utrechtse Technische Vereniging.
Portefeuilles: Clustercaf├ęs, Amersfoort, Bestuurswelzijn en vertrouwenspersoon, Besturendag.

Mail: ilse@oshu.nl

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close