Bestuur 2018 / 2019

Nigel

Voorzitter
Nigel van Hattum

Mijn naam is Nigel van Hattum en ik ben 23 jaar oud. Ik ben 5de jaars ICT student. Ik heb vorig jaar met een paar vrienden de studievereniging Indicium opgericht. Daarnaast zit ik in de HSR. Komend jaar wil ik mij bezighouden met het beleid studieverenigingen, het archief op de drive opschonen en het opstellen van een privacy-statement voor de OSHU, de studieverenigingen & stichtingen.

Contactpersoon van: Buddy Go Dutch, Codex, Educa, Forum, GetConnected, Haerem.
Portefeuilles: Koepeloverleg, Studentparticipatie, Web content, Huisvestiging, Medezeggenschap.

Mail: nigel@oshu.nl


Daphne

Secretaris-Intern
Daphne Bree

Mijn naam is Daphne Bree en ik ben eenentwintig jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de pabo en volg op dit moment de minor filosofie, wereldreligies en spiritualiteit. Afgelopen jaar ben ik penningmeester geweest bij de StuRa, studentenvereniging Amersfoort. Dit jaar vervul ik de functie van secretaris-intern binnen de OSHU. Ik wil dit jaar de leenovereenkomsten van de camera’s optimaliseren, de vereniging van de maand opzetten en het contact tussen de studieverenigingen in Utrecht en in Amersfoort versoepelen.


Contactpersoon van: Houtje-Touwtje, Muze, SOG, StudentsInc, Uranymus, Vesta, MOP, MUST.
Portefeuilles: Koepeloverleg, Besturendag, Leenovereenkomst, Vereniging van de maand, Amersfoort

Mail: daphne@oshu.nl


Rosaliene

Penningmeester
Rosaliene van der Woerd

Mijn naam is Rosaliene van der Woerd en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Finance and Control, voorheen Bedrijfseconomie. Ter afronding van mijn opleiding loop ik stage bij gebieds- en projectontwikkelaar AM. In februari heb ik het penningmeesterschap van Jelle overgenomen. Het komende halfjaar zal ik mij voornamelijk bezig gaan houden met het digitaliseren van het financiële proces. Daarnaast ga ik me ook bezig houden met het optimaliseren van de subsidieregeling.


Portefeuilles: Subsidieregeling, Financiën

Mail: rosaliene@oshu.nl


Nhi VO

Secretaris-Extern
Nhi Vo

Mijn naam is Nhi Vo en ik zal komend jaar de functie van Secretaris Extern uitoefenen. Momenteel ben ik 20 jaar oud en 4e jaars Chemie studente.
Afgelopen jaar ben ik penningmeester bij V.V.S. Uranymus geweest en dat heeft mij er toe gezet om nog een bestuursjaar te doen. Mijn jaardoelen zijn dat ik komend jaar meer ondersteuning aanbieden aan de Clustercafés en teambonding. Ik kijk er heel erg naar uit om komend jaar met de OSHU aan de slag te gaan, veel toffe ervaringen op te doen en veel leuke activiteiten met andere studieverenigingen/studentenorganisaties mee te maken.Contactpersoon van: Het 7e, HideOut, Indicium, MAD, Paramedus, Proeflokaal, Utrechtse Technische Vereniging, VIDIUS.
Portefeuilles: Clustercafés, Studentenstadsraad, StudyStore, B-verenigingen en organisaties, PR.Mail: nhi@oshu.nl


Denise

Algemeen bestuurslid
Denise Smulders

Mijn naam is Denise Smulders en ik ben tweeëntwintig jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Communicatie & Multimedia Design en ben ik bezig met het afronden van mijn minor Media Psychology.
Dit jaar vervul ik de functie van algemeen bestuurslid binnen de OSHU. Met mijn frisse blik ben ik in staat nieuwe ideeën in te brengen en af te wijken van de gewoontes. Mijn interesse ligt bij psychologie en hier verdiep ik mij dan ook graag in. Met die interesse en toenemende gezondheidsproblemen onder studenten en student bestuurders heb ik de portefeuille bestuurswelzijn geïntroduceerd. Deze heb ik op me genomen en binnen deze portefeuille focus ik me op de fysieke en mentale gezondheid van de verenigingsbestuurders binnen de Hogeschool Utrecht. Tevens, richt ik mij ook op de samenwerkingen en verhoudingen tussen bestuursleden. Met de portefeuille web content kan ik de kennis toepassen die ik tijdens mijn studie op heb gedaan. Hierbij kun je denken aan het vormgeven van de website en promotiemateriaal. Verder heb ik de portefeuilles studentenstadraad en besturendag.

Contactpersoon van: ESC., Ingenium Cabo Bianci, LeF, So2s, Vox.
Portefeuilles: Bestuurswelzijn, Besturendag, Studentenstadraad, Web content, PR.

Mail: denise@oshu.nl


By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close