Voorzitter

Mijn naam is Carline Versteeg en dit jaar vervul ik de functie van voorzitter binnen de stichting OSHU. Ik ben 21 jaar en zit in mijn derde jaar van de opleiding Farmakunde. Ik ben al drie jaar actief lid bij de V.V.S. Uranymus. Daarnaast ben ik op dit moment voorzitter van de opleidingscommissie Farmakunde. Daarom ben ik ook lid bij Vereniging MUST.

Als voorzitter heb ik dit jaar als voornaamste taak natuurlijk het leiden van het huidige bestuur. Daarnaast heb ik als portefeuilles de huisvesting van de verenigingen en Studentenstadraad. Verder ga ik mij bezig houden met de bestaande clustercafés (op dit moment stichting het 7de en stichting het Proeflokaal). Ik ga hierbij ze zoveel mogelijk ondersteuning bieden zodat er een vooruitgang van deze cafés plaats vindt.

Contactpersoon van: Stichting café het 7de, Stichting cafe het Proeflokaal, The Green Office, Sv Ingenium Cabo Bianci, Sv Codex en Studievereniging Opleiding Gebarentaal.

Secretaris

Mijn naam is Anna van ’t Klooster, vierdejaars Management in de Zorg studente en de huidige secretaris der stichting OSHU. Tijdens het eerste blok van mijn eerste jaar kwam ik er achter dat ik mij wilde verdiepen in de opbouw van mijn opleiding en zo ben ik in de medezeggenschap terecht gekomen. De ervaring die ik tijdens mijn medezeggenschapsjaren heb op gedaan wil ik inzetten tijdens mijn tijd bij de OSHU. Ik houd er van om orde in chaos te scheppen, al hoop ik dat ik dat niet hoef te doen. Ik neem iets unieks mee binnen de OSHU: Een stukje Amersfoort! Mijn opleiding bevindt zich in Amersfoort en ik hoop dat ik dit jaar Amersfoort kennis kan laten maken met de OSHU! Mijn portefeuille is medezeggenschap.

Contactpersoon van: Sv Codex, Sv Haerem, BuddyGoDutch, So2S, StudentInc en Vereniging MUST.

Penningmeester

Ik ben Jelle Koopman, 23 jaar en dit jaar ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de OSHU.

Vorig jaar ben ik secretaris-extern van de OSHU geweest en daardoor hoop ik dit jaar een stuk continuïteit te kunnen bieden en met de kennis die ik vorig jaar heb opgedaan mijn bestuursgenoten te kunnen ondersteunen.

Dit jaar zal ik naast een functie binnen de OSHU ook mijn zetel in de Hogeschoolraad behouden en weer verder gaan met mijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde. Tevens ben ik dit jaar teamcaptain van Team Hogeschool Utrecht van de Race of the Classics.

Dit jaar heb ik als doel om mijn kennis en netwerk in te zetten om er voor te zorgen dat de Hogeschool Utrecht beleid krijgt, dat hogeschool-breed geldt, op hoe ze met de studieverenigingen om gaat en welke faciliteiten zij aan hen biedt.
Daarnaast wil ik collegegeldvrij besturen mogelijk te maken voor studentbestuurders van de Hogeschool Utrecht.
Ten slotte ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de portefeuille Studystore en de subsidieregeling.

Contactpersoon van: Sv Forum, Sv Paramedus, V.V.S. Uranymus, VIDIUS, Sportraad.

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Ayla Houtstra, ik ben twintig jaar oud en ben op dit moment bezig met mijn derde jaar van de opleiding HBO-Rechten. Vorig studiejaar heb ik een bestuursjaar bij Studievereniging Codex gedraaid als penningmeester, na een top ervaring bij Studievereniging Codex heb ik besloten om door te gaan bij de OSHU. Hier vervul ik de functie van algemeen bestuurslid en ga ik aan de slag met de portefeuilles Koepeloverleggen, OSHU-besturendagen en kleine verenigingen.

Contactpersoon van: U.T.V., Sv D.O.P, Houwtje Touwtje, Sv Vesta en Sv Muze.